Kun jij je lijf wel wat meer BOOSTEN?

Wil jij je helemaal top in je eigen lijf voelen? Een ode brengen aan jouw prachtige lijf?

Tijdens de workshop ‘EEN ODE AAN JE LIJF’ gaan we een hele dag en avond ons blije lichaam en trotse lijf vieren middels eten, drinken, boetseren, kijken, voelen, dansen en bewegen. 

We gaan kletsen, genieten, ontspannen en heel veel ontdekken over onszelf. 

We gaan een Ode aan ons Lijf brengen. Want het is de hoogste tijd! 

een ode aan je lijf, liefde voor jezelf. dans boetseren workshop

Voel jij nu al direct een JA? Boek dan hier direct je plek! Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze workshopdag.

‘Sst, niet verder vertellen: we doen het om de aarde te veroveren (heroveren)! Niet de wereld, die redt zich wel (of niet!) maar om de aarde te bewonen en jouw lijf (je blije lichaam en je wilde vlees) opnieuw te vieren en te verbinden met alles wat je doet en wie je bent.’

PIPPA

zelfliefde, kunstwerk van je lijf

‘Ilana is een prachtige vrouw, die oprechte liefde heeft voor elk lichaam. De workshop die ik samen met twee vriendinnen bij haar heb gevolgd, was heerlijk. Ik voelde me direct thuis en vertrouwd. Ilana is zo’n enthousiaste liefdevolle vrouw dat je in één middag bijna als vanzelf, ook met ontzettend veel liefde naar je eigen lijf leert kijken. Ik ben ontzettend trots op het beeld dat ik heb gemaakt en op mijn eigen lijf: met alle hobbels, bobbels, putjes en streepjes die erbij horen. Dank je wel, lieve Ilana!’

MARLOES

Wanneer is de workshop voor jou?

Je wilt graag meer zelfliefde ervaren.

Wil jij nog meer zelfliefde ervaren? Ondanks dat je misschien gelooft dat jouw lijf goed genoeg is, is het kunnen omzetten naar voelen en belichamen soms nog moeilijk voor jou. Je weet dat je mooi bent, maar je wilt het meer voelen en uitdragen, in houding en handelen.

Je wilt simpelweg je lijf en alles wat het heeft meegemaakt of verwerkt BOOSTEN! 

Kan jouw lijf om wat voor reden dan ook, wel een goede, stevige BOOST gebruiken? Kom dan naar deze unieke workshopdag! Je krijgt les van twee toppers op het gebied van lichaamsbewustzijn en zelfliefde. Alles tijdens deze dag is erop gericht jouw lijf, jouw rondingen, jouw vormen en formaat te vieren.

Je wilt graag leren hoe jouw lijf er nou eigenlijk echt uitziet.

Wil jij weten hoe je er eigenlijk echt uitziet? Kijk jij wel eens echt naar je eigen lijf en bewonder en bemin je het met trots? Kun jij helemaal je zelfliefde en je trots omzetten naar een ode aan je lijf middels dansen, bewegen en the art of tease? Stel dat je ervaart dat je lijf nog veel mooier is dan je dacht.

Je doet sommige dingen niet vanwege je lijf.

Zou jij graag alles willen durven en kunnen, waar jij van aan gaat staan? Doe je soms dingen vanwege je uiterlijk, kleur, vormen, formaat of leeftijd niet? Wordt het dan geen tijd om in alle kleuren van de regenboog tevoorschijn te komen en je te laten zien? 

Je wilt graag nog meer genieten van je lijf.

Je schoonheid voelen en uitdragen en je durven laten gaan tijdens seksuele ontmoetingen, zonder bezig te zijn met hoe jij er uitziet. 

Met de workshopdag gaan we werken aan al deze punten en nog veel meer. Je gaat leren anders naar je lijf te kijken. Je gaat ervaren hoe mooi je bent. 
Waar je ‘s middags kijkt en vormgeeft ga je ‘s avonds belichamen en voelen middels dans en beweging.
We gaan een ode brengen aan alles wat en wie jij bent!
workshop dansen, jezelf boetseren een ode aan je lijf

‘Pippa’s energie en de wervelstorm die voorbij raast op de dansvloer, maakt dat ik me stukje bij beetje los kan maken uit mijn hoofd en kan zinken in mijn lijf. Niks hoeft en alles mag (bijna). Ik voel me veilig, vrij en blij met mezelf, mijn vormen, mijn lijf en met anderen. Pippa blijft kijken naar ieder individu in de groep en ziet de kracht en schoonheid bij een ieder van ons.

En ja, dat zie en ervaar ik nu ook. We leren onszelf en elkaar omhoog klappen.

Pippa is de allerfijnste dansjuf die er bestaat.’

 

MINA

Een ode aan je lijf

We beginnen de dag met de workshop ‘jezelf boetseren’. 

Tijdens de workshop ga je goed naar jezelf kijken. Je gaat je eigen lijf op een nieuwe manier ontdekken.

 Je gaat kijken naar verhoudingen in plaats van of iets goed of fout is. 

Natuurlijk hoef je dit allemaal niet hongerig te doen. We zullen wat lekkers eten bij de thee en ‘s avonds is er een heerlijk en uitgebreid diner. Je wordt lekker in de watten gelegd.  

Na het eten duiken we in een uitgebreide workshop/intensive ‘the art of tease’ met Pippa, met als thema ‘een ode aan je lijf’. Zij gaat door middel van burlesque dans, the art of tease, walking, posing, affirmative dancing, oefeningen en sensual floorwork zich volop richten op Genieten met een hoofdletter G. Bij Burlesque vier je uitbundig alles wat je hebt, in iedere maat, leeftijd, vorm, kleur of gesteldheid. 

 

 
workshop jezelf boetseren

Hoe ziet de dag er uit?

1. Binnenkomst

We beginnen om 12.00 uur, maken kennis met elkaar, eten wat lekkers en drinken een kopje thee of koffie.

2. Uitleg

Dan gaan we aan de slag met klei. Jullie krijgen een uitleg van ilana over hoe klei werkt en hoe je een vrouwenlijf boetseerd.   

3. Boetseren

Dan gaan we (eindelijk) aan de slag! Je mag met de handen in de klei.

4. Thee pauze

Rond een uur of 15.00 hebben we een theepauze

5. Afronden

ilana geeft op tijd aan wanneer we gaan afronden. Zodat je nog ruim de tijd hebt om aan de laatste details te werken. 

7. Diner

Rond een uur of 17.00 ben je klaar en heb jij een prachtig gevormd vrouwenlijf voor je staan die kan gaan drogen. We zorgen voor een heerlijk diner 

8. en dan..

Na het eten gaan we ons klaar maken voor de workshop burlesque van Pippa. Deze duurt van 19.00 – 22.00 waarbij we na een hele middag zitten en kijken naar ons lijf eindelijk ons lichaam gaan bewegen en ervaren.

9. Einde

Rond 22.00 is zijn we klaar, er is nog ruimte om even na te kletsen onder het genot van een kopje thee.

10. Afwerking

Het beeld kan nog niet meteen mee naar huis. Ze moet eerst drogen, gebakken, geglazuurd en weer gebakken worden. Deze dingen doen wij allemaal voor je. Het zal ongeveer 2 maanden duren voor je haar in huis hebt staan. 

Wel kies je zelf alvast een kleur uit, waarmee ilana jouw prachtige parel gaat glazuren. 

11. Cadeau

Je krijg je beeld twee maanden later thuis gestuurd met daarbij een persoonlijke ode aan je lijf van auteur en schrijfster Pippa. 

Zo geef je niet alleen deze workshopdag aan jezelf cadeau, maar krijg je ook van ons nog eens een uitgebreide ode aan jouw lijf nagestuurd.

'Zelfliefde maakt het leven zoveel leuker

Sterker nog: zelfliefde maakt niet alleen het leven leuker, maar het maakt jou ook leuker.’

PIPPA

Wil jij ook je eigen lijf een ode brengen en vieren, boek dan nu jouw plek in deze bijzondere workshopdag!

Praktische informatie

  • Wanneer? 18 februari 2023

  • Waar? Assen

  • Hoe laat? 12.00 – 22.30

  • Een kleine groep vrouwen. De workshop is voor (iedereen die zich identificeert als) vrouwen en we zijn met maximaal 10 personen, zodat je genoeg persoonlijke aandacht krijgt.

  • Een veilige omgeving.  Wij willen dat jij je veilig voelt. Niks van wat jij deelt, maakt of zegt zal zonder jouw toestemming gedeeld worden. Ook foto’s zullen wij nooit plaatsen zonder jouw goedkeuring.

  • Prijs?  
    Early bird: €275

    vanaf 18 januari: €295

Pippa Pinuppins

worksop een ode aan je lijf

Pippa Pinuppins, auteur van Epische Erotiek (de seksuele schreeuw van de vrouw), coauteur van LEFWIJF 1 & 3 en auteur van het nieuwste boek EEN MET DE BRON. Pippa heeft haar Masters in niet-Westerse dans en Danstherapie (aan de Post-HBO opleiding van de Rotterdamse Dansacademie). Zij is gespecialiseerd in Afrikaanse dans, Buikdansen, Burlesque, Godinnenrituelen, sjamanistisch helingwerk, klank en stemwerk, kunst en tekencoaching, ayurvedische breast care en tantrisch body-work.

​Het is tijd voor een nieuwe lichamelijke, goddelijke en seksuele revolutie waarin de vrouw zelf centraal staat.

Het is nodig om op een god(inn)elijke wijze het lichaam en de erotiek weer opnieuw op te eisen en toe te eigenen, zodat een vrouw zich weer compleet voelt, op fysiek, emotioneel, psychisch en spiritueel niveau en zich helemaal leert opladen in plaats van leeg geven. 

ilana de Boer

boetseren in assen

Als je bedrijf ‘trots op je lijf’ heet, moet je natuurlijk zelf ook trots op je lijf zijn. Dit was de reden waarom ik aan mijn eigen zelfliefde avontuur begon. Voor zelfliefde is er helaas geen magische knop. Eén die je indrukt waarna je plotseling alle liefde van de wereld voor jezelf ervaart.

Zelfliefde is een proces, maar juist dat proces is fantastisch ontdekte ik al snel.  

Wat mij heel erg geholpen heeft om meer zelfliefde te ervaren, is uit mijn comfortzone stappen. Veel mensen denken dat je eerst iets moet durven voor je het doet. Ik heb juist ervaren dat ik het moet doen voor ik het durf. 

En hoe meer spannende dingen ik deed, zoals in bikini lopen, een boudoirshoot, tantra massage. Hoe meer ik vanmezelf en mijn lijf begon te houden. 

En ik zou zo graag tegen alle vrouwen willen zeggen, zet die stap. Doe wat je graag wil en ontdek dat jij het waard bent om van te houden.