Bestellingen boven de €100,- worden gratis verzonden.

Trotsopjelijf

Een ode aan je lijf

beeld trots op je lijf - kunstwerk vrouw uit assen trots op je lijf
vrouwen torso

"Ik heb altijd een haat- liefde-verhouding met mijn lichaam gehad: te veel, te weinig, te groot, te klein. Na 7 jaar ernstig ziek zijn waren mijn lichaam en zelfbeeld nog meer geschonden. En hoewel het gaat om de binnenkant is dat makkelijker gezegd dan oprecht zo te voelen. Tot ik het artikel las over Ilana en haar werk. Ik trok de stoute schoenen aan en maakte een afspraak.

Ilana heeft, met haar manier van werken en haar artistieke weergave van mijn verscheurde lichaam, voor elkaar gekregen dat ik trots naar mijn lichaam kijk.

Ilana mijn dank is groot!"

ANONIEM - MODEL

Een Award

Het enige wat nu nog mist is een award, een ode aan je lijf. 

Want je mag laten zien dat je trots bent op je lijf. 

Op alles wat je hebt meegemaakt. 

Dat je jezelf eindelijk accepteert zoals je bent.

Want jij beseft dat je goed bent, precies zoals je bent. 

 

Ilana deed met een brede glimlach de deur open en het was meteen gezellig, ze geeft je veel complimentjes en aan alles is gedacht. Je bent vrijwel direct vergeten dat je naakt voor haar staat en wat ze maakt is prachtig. De lunch was echt een verwennerij.

Ik vroeg mij vooraf af of het echt zichtbaar was, je eigen lichaam. Maar na de eerste 20 minuten stil staan begon ik het al te zien. Zo bijzonder. Ik raad dit iedere vrouw aan. Het heeft te maken met zelf liefde en acceptatie, een leuke dag of dagen en een fantastisch resultaat die je hele leven mee gaat. Ilana is een echte kunstenares met liefde voor het vrouwelijke lichaam.

BABET - MODEL

ilana, kunst vrouwen lijven liefde voor jezelf

Het beeld is voor mij:

Al jaren struggle ik met mijn lijf. Ik besloot daar iets aan te doen. Niet mijn lijf veranderen, maar het beeld wat ik in mijn hoofd heb van hoe mijn lijf er uit moet zien. 

Mijn lijf lijkt in niks op wat ik in de media zie, ze heeft striae, cellulitis en pukkeltjes. Niks een haarloos lijf. En een egale huid, wat is dat?

Dit probleem wil ik graag aanpakken door te laten zien hoe echte lichamen er uit zien. Ons niet te hoeven vergelijken met een fabeltje, maar met eerlijke prachtige lijven. 

kunst dikkere vrouwen - acceptatie van je lijf -accepteren - liefde voor je lijf

"Ik vond het speciaal om te ontdekken dat hoe ilana mijn lijf zag en boetseerde, anders was dan mijn gedachten me altijd laten geloven en mijn reflectie me vaak laat zien. Ik begon zelfs complimenten te maken over lichaamseigenschappen die ik normaliter afkraak en verberg."

KATJA - MODEL

Ervaringen:

"model twee, beeld wat klaar is voor trots op je lijf

Jij als kunstwerk

Dat je eigen lijf een kunstwerk is, is misschien een gedachte waar je even aan moet wennen. 

Wat vinden andere mensen daarvan? Waar zet ik haar neer? Komt het niet arrogant over?

Maar eigenlijk is er maar één ding belangrijk: Wat vind jij er van?! Verdien je na alles wat je hebt meegemaakt een award? Gun je jezelf zo’n mooi gebaar?

Een herinnering die voor altijd mee gaat. Want elke keer als je je eigen beeld ziet, zal je je herinneren wat jij allemaal kunt en hoe sterk je bent. 

Hoe mooi en krachtig jij bent. 

Hoe trots jij mag zijn op je lijf (en jezelf)!

"Het moment dat ik mijn badjas uittrek is best even ongemakkelijk, maar gek genoeg is dat maar een fractie van een seconde. Daarna voel ik me gewoon op mijn gemak. Ze bekijkt me intens en vraagt me een rondje te draaien. Het voelt niet alsof ik "gekeurd" word, maar meer alsof ze gewoon heel goed wil weten hoe ik eruit zie."

DIANA - MODEL

Torso

Een beeld van jezelf
1995,-
  •  tot 43 cm
  • Twee dagen boetseren
  • Een kunstwerk van je lijf
  • Kies zelf je kleur en afwerking
  • Inclusief luxe lunch

"Ik vond het lastig om naar mijn eigen lijf te kijken. Ik denk altijd er kan nog wel wat vanaf. Toen mijn man mijn beeld zag, zei hij meteen: 'dit ben jij echt'. Daardoor gaf hij de bevestiging, dat het eigenlijk heel bijzonder is om een 1 op 1 stuk van je eigen lijf te hebben. Dat is uniek! Ik vind het heel bijzonder om te kijken naar het kunstwerk, zonder te denken hier kan wel wat af, want alhoewel ik dat in de spiegel wel heb, heb ik dat bij het beeld helemaal niet.

Het beeld is voor mij echt een reminder van wat ik kan, en dat ik trots op mezelf mag zijn."

ANONIEM - MODEL

Hoe & Waar

Hoe gaat het in zijn werk? Waar bevindt mijn atelier zich? en andere veel gestelde vragen.