In de media

Mag ik even van de daken schreeuwen hoe trots ik op mijn vrouwen ben en elk plekje dat ze in de media veroveren. Want hoe mooi is het als gewone vrouwenlijven steeds normaler worden?!?!

Daarom kun je hier alles vinden wat ikzelf en anderen over mijn prachtige vrouwen te zeggen hebben!

Flair

2023

zelfliefde door de flair

HAPPINEZ

2023

ilana de boer kunstenaar assen vrouwenbeelden vrouwentorso

Flair

belgië

Ilana is misschien beperkt in haar fysieke capaciteiten, maar in haar positieve ingesteldheid en zin in het leven is ze dat alvast niet. In haar huisje in Assen probeert ze samen met haar hondje Mila aan haar zij – met een onschuldige verslaving aan pizza – het meest uit haar dag te halen. Dat was enkele jaren eerder wel een heel ander verhaal…

RTL

Nieuws

Ilana was 20 toen ze door een ongeluk met haar paard een hersenkneuzing opliep. Zware hoofdpijn en extreme vermoeidheid dreven haar jarenlang tot wanhoop. Tot ze leerde boetseren. Wat eerst suf leek, werd een carrière. “Het leek me verschrikkelijk, niets voor mij, maar dankzij die dagbesteding heb ik mijn leven weer een beetje terug.”

foto artikel rtlnieuws ilana de boer
blog dutchartysouls kunstblog

Blog

dutchartysouls

Vorige week was ik bij Ilana de Boer thuis om kunst op te halen voor Art on Tour.

Ze is een inspirerende Instagrammer en heeft een prachtig account. 

Wat begon als een kijkje in haar leven -leren leven met een niet aangeboren hersenletsel – is inmiddels beter te omschrijven als een kunst account, aangezien het zich ondertussen heeft gevuld met haar prachtige kunstwerken.

Het grootste deel van haar gezellige woning stond dan ook vol met schilderijen, sculpturen en kunstenaarsbenodigdheden. 

Ik was absoluut onder de indruk, want haar woning zag er uit als een knus atelier, met midden in de woonkamer een prachtig schilderij, waar ze op dit moment aan werkt.

Podcast

de anti-dieet podcast

Podcast

By Jeane