Gratis verzending vanaf €35,-

Ontdek de Limited Edition Kunstwerken

Voor vrouwen die trots zijn op hun lijf en hun unieke verhaal willen vieren.

Ben jij een vrouw met een uniek verhaal? Heb je een reis achter de rug met je lichaam, vol hoogte- en dieptepunten? Misschien ben je een vrouw die vol trots van haar lichaam houdt, precies zoals ze is, of misschien wil je graag jouw imperfecties met liefde kunnen omarmen.

Speciaal voor jou heb ik de limited edition kunstwerken ontworpen. Ze vieren jouw kracht, zelfliefde, en acceptatie.

handgemaakte kunstwerken assen kunstenaar ilana de boer

Een Ode aan de Diversiteit van het Vrouwelijk Lichaam

Deze limited editions zijn meer dan zomaar beelden; ze zijn een viering van van het vrouwenlijf.

Met zorg en precisie met de hand gemaakt, brengen de Limited Editions de unieke schoonheid van vrouwen tot leven.

Of je nu vol trots van je lichaam houdt, je imperfecties omarmt of je reis naar zelfacceptatie viert, deze kunstwerken vertellen jouw verhaal.

Elke lijn, elke curve, elke nuance viert het vrouwen lichaam. Liefde voor jezelf en de kunst van het omarmen van je lichaam, precies zoals ze is.

Deze kunstwerken herinneren je eraan dat jouw lichaam niet alleen goed genoeg is, maar dat ze straalt, dat je van haar mag houden en haar schoonheid.

Ze eren de reis die je hebt afgelegd en moedigen je aan om trots te zijn op wie je bent, in al je glorie.

"De naakte waarheid zien accepteren en liefdevol omarmen"

MARIËLLE

"Dank je wel voor de liefde! De liefde die ik meer en meer begin te voelen voor mijn lichaam. En dat terwijl ik al vanaf mijn 15e een groot gevoel van haat voor mijn lijf had."

ANONIEM

Een cadeau aan mijzelf! Ik kijk met meer compassie, met meer zelfliefde en met dankbaarheid voor waar en wat mijn lijf mij allemaal brengt!

ANONIEM

Handgemaakte Originele Kunstwerken

Origineel Handgemaakte Creaties: Elk kunstwerk is met de hand, veel liefde en aandacht gemaakt. De limited editions hebben allemaal een eigen kleur. Zo weet je dus zeker dat jij een origineel kunstwerk in huis hebt.

Inspirerend en Trots: Deze kunstwerken zijn een constante herinnering dat je trots mag zijn op jezelf, ongeacht je verleden, zelfbeeld of imperfecties.

Vier je lijf, geef zelfliefde cadeau: Geef deze limited edition kunstwerken cadeau aan jezelf of aan bijzondere vrouwen in je leven die hun zelfliefde en acceptatie vieren.

Een statement: Plaats een limited edition in je huis en nodig gesprekken uit over zelfliefde, acceptatie en de schoonheid van diversiteit.

limited editions, kunstwerken, kunst assen vrouwenlijven torso's

Limited edition: Schoonheid

Limited edition: Liefde

Limited edition: Stralend