TIETENKETTING

De Tietenketting: een symbool van empowerment en een krachtige herinnering dat het jouw lichaam en jouw regels zijn.

Het is tijd om de controle terug te nemen over onze eigen keuzes, inclusief wat we doen met ons lichaam. De Tietenketting staat voor de vrijheid om te zijn wie je wilt, zonder dat een ander daar wat over kan zeggen.

krijg de tieten

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN:

Ik heb een tietenketting bij Ilana besteld. Alleen al van de verpakking werd ik vrolijk. De ketting is prachtig, uiteraard handgemaakt, snel verzonden. En de boodschap erachter is natuurlijk geweldig. Ook de communicatie met Ilana verliep snel en soepel.

LIEVE

Toen ik Ilana haar nieuwste kunst zag dacht ik gelijk JA die moet ik hebben. Een prachtig roze postverpakking met een sieradendoosje waar je U tegen zegt. Wederom een kunstwerk die naast mijn geboetseerde lijf met trots in ons huis staat. Ilana geeft waarde en liefde aan ons lijf. Aan mijn lijf

YÜKSEL

Het ontvangen van de tietenketting was echt al een feestje, wat was het geweldig verpakt. Ik draag de ketting met zoveel plezier en krijg er ontzettend veel leuke reacties op. Binnenkort bestel ik zeker nog een paar ander soort tietjes.

JUDITH

KRIJG DE TIETEN!

Helemaal klaar ben ik er mee.

Iedereen lijkt een mening over mijn borsten te mogen hebben.

Ze zijn te aanwezig, te afwezig. Te sexy. Niet sexy genoeg. 

Op social media mag ik er niet over praten en mijn tepel laten zien is al helemaal taboe.

Ze verkleinen is onzin, Ze vergroten is ordinair. 

Ik MOET een mammografie maken en als ik een mastectomie krijg MOET ik nieuwe borsten, want anders ben je toch geen echte vrouw?!?!

Genoeg is genoeg

Het zijn verdorie mijn borsten. Ik beslis. Als ze vandaag sexy zijn, zijn ze dat. Als ik morgen beslis dat ik ze wil verstoppen, doe ik dat. Als ik borstvoeding wil geven plein publiek en jij vindt dat niet oké, kijk je maar een andere kant op.

De tietenketting is een symbool voor elke vrouw. Dat ze mag beslissen wat ze met haar borsten doet. Dat het haar verhaal is en haar keus. 

En al ik met twee tieten om mijn nek wil lopen, dan moet ik dat gewoon kunnen doen.

krijg de tieten
borstenketting krijg de tieten

Hoogwaardige kwaliteit en handgemaakt

  • Elke ketting is met de hand gemaakt  met aandacht voor detail. Doordat ze met de hand gemaakt zijn, zijn ze net als echte borsten perfect imperfect. De delicate en verfijnde afwerking maakt het een tijdloos sieraad dat je met trots kunt dragen.

  • Symbolische betekenis: Onze ketting symboliseert niet alleen je recht op zeggenschap over je eigen lichaam, maar staat voor trots op jezelf zijn en je niks aantrekken van wat anderen over je lijf zeggen.

  • Verstelbaar en comfortabel: Onze ketting is verstelbaar, zodat je de lengte kunt aanpassen aan je voorkeur. Het zit comfortabel om je nek en is geschikt voor dagelijks dragen.

  • Hoogwaardige materialen: De ketting is gemaakt van Stainless steel met 18k beplating. We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit, zodat je ketting duurzaam en mooi blijft.

  • Keuze uit grote of kleine tietjes, donkere of lichte tietjes, enkele of dubbele tietjes en een gouden of zilveren ketting.

Bestel nu en draag met trots je Tietenketting als een symbool van kracht, zelfexpressie en vrijheid.

Laat de wereld zien dat je de controle hebt over je eigen keuzes en dat niemand anders mag bepalen wat je met je lichaam doet. Het is jouw lichaam, jouw beslissingen, jouw ketting.

Neem vandaag nog de zeggenschap over je lichaam terug met onze Tietenketting. Bestel nu en laat je empowerment zien!