EEN HAND GEMAAKT SIERAAD

Met veel liefde, geduld en aandacht is elk tietje met de hand geboetseerd.

De tietenketting is een statement. Een sieraad waarmee je laat zien dat je trots bent op jezelf. Op jouw lijf en vooral op je borsten.

Het is tijd om de controle terug te nemen over onze eigen keuzes, inclusief wat we doen met ons lichaam en wat we dragen.

krijg de tieten

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN:

Ik heb een tietenketting bij Ilana besteld. Alleen al van de verpakking werd ik vrolijk. De ketting is prachtig, uiteraard handgemaakt, snel verzonden. En de boodschap erachter is natuurlijk geweldig. Ook de communicatie met Ilana verliep snel en soepel.

LIEVE

Toen ik Ilana haar nieuwste kunst zag dacht ik gelijk JA die moet ik hebben. Een prachtig roze postverpakking met een sieradendoosje waar je U tegen zegt. Wederom een kunstwerk die naast mijn geboetseerde lijf met trots in ons huis staat. Ilana geeft waarde en liefde aan ons lijf. Aan mijn lijf

YÜKSEL

Het ontvangen van de tietenketting was echt al een feestje, wat was het geweldig verpakt. Ik draag de ketting met zoveel plezier en krijg er ontzettend veel leuke reacties op. Binnenkort bestel ik zeker nog een paar ander soort tietjes.

JUDITH

KRIJG DE TIETEN!

Helemaal klaar ben jij er mee…

Iedereen lijkt een mening over jouw lijf te mogen hebben.

Je borsten zijn te aanwezig, te afwezig. Te sexy. Niet sexy genoeg. 

Op social media mag er niet over gepraat worden en een tepel laten zien is al helemaal taboe.

Ze verkleinen is onzin, Ze vergroten is ordinair. 

Je MOET een mammografie maken en als je een mastectomie krijgt MOET je nieuwe borsten, want anders ben je toch geen echte vrouw?!?!

Genoeg is genoeg

Het zijn verdorie jouw borsten. Jij beslist. Als ze vandaag sexy zijn, zijn ze dat. Als je morgen beslist dat je ze wil verstoppen, doe je dat. Als je borstvoeding wil geven plein publiek en Gerda vindt dat niet oké, kijkt ze maar een andere kant op.

Daarom wil jij vandaag de tietenketting nog aan je collectie toevoegen. De wereld kan wel een beetje meer humor, zelfbeschikking en tietjes om je nek gebruiken. 

krijg de tieten
borstenketting krijg de tieten

Hoogwaardige kwaliteit en handgemaakt

  • Elke ketting is met de hand gemaakt en uniek. Met aandacht voor detail. Doordat ze met de hand gemaakt zijn, zijn ze net als echte borsten perfect imperfect. De delicate en verfijnde afwerking maakt het een tijdloos sieraad dat je met trots kunt dragen.

  • Symbolische betekenis: Onze ketting symboliseert niet alleen je recht op zeggenschap over je eigen lichaam, maar staat voor trots op jezelf zijn en je niks aantrekken van wat anderen over je lijf zeggen.

  • Verstelbaar en comfortabel: Onze ketting is verstelbaar, zodat je de lengte kunt aanpassen aan je voorkeur. Het zit comfortabel om je nek en is geschikt voor dagelijks dragen.

  • Hoogwaardige materialen: De ketting is gemaakt van Stainless steel met 18k beplating. We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit, zodat je ketting duurzaam en mooi blijft.

  • Keuze uit grote of kleine tietjes, donkere of lichte tietjes, enkele of dubbele tietjes en een gouden of zilveren ketting

Bestel nu je ketting en laat zien dat je trots op je borsten bent.

Geef jezelf een sieraad cadeau voor alles wat je meegemaakt hebt met je lijf.

Voor die keer dat je lelijke opmerkingen over je borsten kreeg. Omdat je borsten of jij heel erg ziek zijn geweest of een fuck you naar een maatschappij die denkt van alles te mogen bepalen over onze borsten.

Bestel nu jouw tietjes en laat zien dat je trots op je lijf bent.