Verzenden, Retourneren en Levertijd

Verzenden, verzendkosten en verzendmethodes

Trots op je Lijf verzendt alle producten met PostNL, naar het opgegeven adres binnen Nederland en België.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €6,75.

De verzendkosten naar België bedragen €11,95

Bestellingen boven de €100,- worden gratis verzonden.

Trots op je Lijf geeft geen garanties op de gemaakte en geleverde kunstwerken zodra deze zijn bezorgd bij de klant. In geval van reparaties aan het beeld zal Trots op je Lijf in overleg een vergoeding vaststellen.

Levertijd en voorwaarden

De levertijden variëren per opdracht en gaat in vanaf het moment dat de betaling is voldaan. Voor handgemaakte producten hanteert Trots op je Lijf een levertijd van 4 tot 5 maanden, tenzij er een andere leveringstermijn is overeengekomen. Indien er onverhoopt vertraging optreedt, zal Trots op je Lijf je hier tijdig van op de hoogte stellen.

Voor alle niet-op-maat gemaakte producten hanteert Trots op je Lijf een levertermijn van 7 werkdagen. Indien het product niet op voorraad is, wordt de klant hier tijdig van op de hoogte gesteld.

Retourbeleid

Alle producten van Trots op je Lijf mogen binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden geretourneerd worden. Met uitzondering van onze torso’s, welke met de hand zijn gemaakt en niet in aanmerking komen voor retournering.

De 14 dagen bedenktijd gaat in op de dag nadat de klant het product heeft ontvangen. Een voorwaarde is wel dat het product in originele staat (onbeschadigd) aan ons wordt geretourneerd. Ook zijn de retourkosten voor rekening van de klant.

Algemene voorwaarden

Voor alle voorwaarden m.b.t. verzenden, levertijd en retourneren. Verwijst Trots op je Lijf naar de algemene voorwaarden.

Je eigen kunstwerk

Een beeld van je lijf

TROTS OP JOU CADEAU

Een origineel voor de vrouw waar jij trots op bent.

Social Media

Populair

Ontvang de laatste updates

Schrijf je in

Ik beloof dat ik je niet ga spammen! Alleen maar mailtjes over zelfliefde en mijn aanbod.

Gerelateerde posts

Vulva. je vulva omarmen

Het is mijn vulva!

Jaren heb ik gedacht dat ze vagina heette. Dat ze er was om mij lastig te vallen. Stress te bezorgen en vooral heel veel jeuk

Ik voel me niet goed genoeg

spiegel Ik kijk in de spiegel. Zie mijn buik. De pukkeltjes op mijn benen. De striae rondom mijn borsten. Waar ik eerder snel in mijn