Bestellingen boven de €100,- worden gratis verzonden.

Trotsopjelijf

Waarom trots zijn op je lijf niet arrogant is

trots - acceptatie van je lijf lichaam

Trots op je lijf? Een beeld van jezelf? Waarom zou je dat in vredesnaam doen?’ Is een vraag die ik van verontwaardigde vrouwen krijg, als ik vertel dat ik vrouwenlijven boetseer.

Foto’s nemen mag nog van de meeste vrouwen, bikini foto’s gaat voor sommigen al redelijk ver. Maar jezelf naakt laten boetseren? zeggen ‘Ik ben trots op mijn lijf’ Wat een arrogantie. Hoe kun je als vrouw nou zoiets doen?

beeld voor trots op je lijf

WAAROM?!?!

Ik zal je vertellen waarom een vrouw zoiets zou doen, en waarom het een fantastisch cadeau aan jezelf is: Het staat voor acceptatie van dat prachtige lijf van je. Dat lijf wat je overeind houdt dag in dag uit, vecht tegen ziektes, de liefde kan bedrijven, misschien kinderen kan baren. Dat lijf waar jij en anderen zoveel kritischer op zijn dan bijvoorbeeld een karakter, eerlijkheid of respect. Dat lijf wat door een door de media gevormd beeld nooit op die manier perfect zal zijn.

“Durf Jij De Uitdaging Aan? Leren Van Jezelf Te Houden. Precies Zoals Je Bent!”

ilana

En nu is het klaar!

Tegen jezelf zeggen ‘en nu is het klaar, dit lijf mag bewonderd worden voor alles wat het voor me gedaan heeft’ dat is pas waanzinnig. Dat is niet arrogant, dat verdienen jij, je lijf, je kinderen, achterkleinkinderen en alle vrouwen om je heen.

Een stap in het proces naar acceptatie kan zijn het boetseren van dat prachtige lijf van je. Of jij bent al zo ver, dat je het kan accepteren en vindt dat dat een award verdiend. Een award in de vorm van jouw pracht.

Ik wil je hier graag bij helpen. Trots op je lijf is van vrouwen voor vrouwen. En ik hoop dat we samen kunnen zeggen: ‘Ik doe niet meer mee’. Want voor bodyshaming lijkt me deze hastag perfect.

Heb je vragen, of wil jij een beeld? Mail dan gerust naar info@ikbenilana.nl

You might also enjoy

lieve woordjes